Συχνές ερωτήσεις

Εδώ, θα βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις και απορίες που έχουμε συναντήσει. Σε περίπτωση που δεν λυθεί η όποια απορία έχετε, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας ρωτήσετε.

Επικοινωνία
Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά;

Το κόστος για τα μεταφορικά είναι 4 ευρώ ανεξάρτητα από το πόσα τεμμάχια θα παραγγείλετε. Παράδοση γίνεται σε όλη την Ελλάδα.

Τι συμβαίνει σε περίπτωση που κατά την παραγγελία συμπληρώσω λάθος διεύθυνση;

Κατά την διάρκεια της διαδικασίας αγοράς σας θα είναι εμφανή τα στοιχεία που συμπληρώσατε. Έπειτα αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε email επιβεβαίωσης που θα συνοψίζει τα στοιχεία σας και την αγορά σας. Σημειώστε ότι η courier που θα σας παραδώσει την αγορά σας θα γνωρίζει το τηλέφωνο επικοινωνίας σας.

Αν παρόλα αυτά ανακαλύψετε πως τα στοιχεία είναι λάθος επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε με email έτσι ώστε να σας δώσουμε λύση για οποίο προβληματισμό σας

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά την παραγγελία σας θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Την φωτογραφία που πρέπει να εκτυπώσω δεν την έχω σε ψηφιακή μορφή. Τι πρέπει να κάνω;

Στην περίπτωση που δεν έχετε την φωτογραφία που θέλετε να εκτυπωθεί σε ψηφιακή μορφή έτσι ώστε να την επισυνάψετε στην φόρμα παραγγελίας σας, υπάρχει η δυνατότητα να την παραλάβουμε εμείς από τον χώρο σας με μια μικρή χρέωση ή απλά να μας την ταχυδρομήσετε σε έναν φάκελο στην διεύθυνση μας.

Σε κάθε περίπτωση, η φωτογραφία σας θα σας επιστραφεί με την παράδοση της αγοράς σας.  Επικοινωνείτε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε

Με ποιο τρόπο μπορώ να πληρώσω την παραγγελία μου;

Προς το παρόν το κατάστημά μας υποστηρίζει μόνο πληρωμή με αντικαταβολή ως πιο ασφαλή και αξιόπιστη για τον πελάτη. Η χρέωση για πληρωμή με αντικαταβολή είναι 3 ευρώ.

Τι γίνεται στην περίπτωση που δεν με ικανοποιεί το αποτέλεσμα και θέλω να επιστρέψω την παραγγελία μου;

Σε περίπτωση που δεν σας ικανοποιεί το αποτέλεσμα μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών και εμείς, κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας θα σας το αντικαταστήσουμε ή θα σας επιστρέψουμε το ποσό.

Η ποιότητα των προϊόντων είναι εγγυημένη λόγω της πολυετούς προϋπηρεσίας μας στο χώρο. Τα προϊόντα περνούν από ποιοτικό έλεγχο πριν αποσταλούν στους πελάτες.

Ααν παρόλα αυτά δεν είστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε πίσω την αγορά σας και να επιστρέψουμε τα χρήματα σας εφόσον το επιθυμείτε ή να το αντικαταστήσουμε.

Πως εκτυπώνεται η φωτογραφία επάνω στο υλικό της πορσελάνης;

Αρχικά η φωτογραφία εκτυπώνεται ψηφιακά με ειδικό εκτυπωτή και ειδικό για την περίπτωση μελάνι.  Αφού εκτυπωθεί πάνω στο εξειδικευμένο για την περίσταση μέσο, τότε γίνεται η μεταφορά του μελανιού στο πλακάκι πορσελάνης της επιλογής σας.

Στο επόμενο στάδιο, πάνω στην εκτύπωση, εφαρμόζεται ένα προστατευτικό στρώμα υαλοειδούς υλικού με ιδιότητες συμβατές με αυτές της πορσελάνης.

Τέλος με ιδιαίτερη προσοχή τοποθετείται στο καμίνι όπου πυρακτώνεται στους 830° με 900° βαθμούς Κελσίου ανάλογα με τον τύπο πορσελάνης. Κατά την διάρκεια της πυράκτωσης τα χρώματα ενσωματώνονται με την επιφάνεια της πορσελάνης και πλέον γίνονται μόνιμα μέρος της.

 

.

Ποιος είναι ο μέσος όρος ζωής μιας εκτύπωσης πάνω σε πορσελάνη;

Ο μέσος όρος ζωής της πορσελάνης που χρησιμοποιείται για τους σκοπούς μας είναι 100-150 χρόνια. Η διάρκεια εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην τοποθεσία εγκατάστασής της.

 

 

.

Έχετε ακόμα απορίες;

Παρακαλώ καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

Επικοινωνία